Pick Up Informatie
Terugkerende Informatie
Ophaaldatum
Retourdatum
overdracht Type
gaand
plaats van aankoop
aankomst
Ophaaldatum
uur
:
terugkeer
plaats van aankoop
aankomst
Ophaaldatum
uur
:

Side Autoverhuur Fleet Rent A Car Met Assurance

Side Fleet Rent a Car in 1998. Side by Emeksiz Abdullah werd opgericht als een lokaal bedrijf. frençayzing tussen 2001-2004 als een bijzondere rent a car bedrijven in de zijkant die 3 jaar heeft gediend en is blijven klantenportefeuille met Nevenactiviteiten als Fleet Rent a Car zijn. Side Rent a Car Fleet vooral in Side 5-sterren hotels gevonden in huurauto activiteit later in de regio Antalya en heeft zijn huurauto activiteiten gestart. Wij controleerden het adres en luchthavens Wij bieden autoverhuur. Wij bieden onze professionele team met 7/24. Onze medewerkers zijn opgeleid, vriendelijk en lachte bestaat uit mensen die de taal te leren kennen. Ons bedrijf maandelijks, wekelijks en dagelijks auto met onze kiralayabilirsiniz.araç kinderwagen, babyzitje, kinderzitje, kunt u ook materiaal huren zoals navigatie. Wij bieden speciale prijzen voor lange termijn verhuur te geven, neem dan contact met ons op voor speciale prijzen.

Lara Kundu Antalya Kemer Belek, Alanya en Side gedeelte van onze auto's worden geleverd aan uw hotel of zomerhuis met ons professionele team. Wij bieden auto huren in aanvulling op de 9 + 1 minibus huren. Volgens het aantal mensen kunnen wij busje.

Alleen de natuur in een caravan huren van onze gasten, bieden wij zonder accommodatie voor een vakantie.

24/07 luchthaven voor gasten die willen vroeg terug te keren voor het einde van de leaseperiode en je hebt de kans om terug te keren naar onze lokale office tools.

We bieden ook transfers en huur een auto met chauffeur aan de dienst na de autoverhuur-industrie. Het verkeer in dat gebied waar ze zijn opgeleid en hoeft u niet te gebruiken hulpmiddelen. transfers en autoverhuur met chauffeur Wij zijn een bedrijf kunt u bellen met vertrouwen tegemoet.

U kunt toevoegen aan het plezier Geniet van uw vakantie door ons te bellen.

Booking Zoeken

Side Filo Rent a Car

Yalı Mahallesi Side/Manavgat/Antalya

+90 534 797 0538

© 2016, Side Filo Rent a Car. Tüm hakları saklıdır.